Vecka 16 Lidingö Golfrestaurang
Dagens lunch, veckans lätta och veckans vegetariska kostar 149: alla rätter inklusive salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe och liten kaka
Måndag
Pasta frutti di mare med grana padano. (G)(L)
Buffé: Kalops med rödbetor och kokt potatis.
Vegetarisk: Friterad halloumi med ratatouille och jasminris. (L)
Veckans lätta: Frästa grönsaker med stekt kyckling och gremolatacrème. (Ä)
Tisdag
Pocherad sejfilé med gubbröra och brynt smör samt kokt potatis. (Ä)(L)
Buffé: Korvstroganoff serveras med jasminris. (L)
Vegetarisk: Friterad halloumi med ratatouille och jasminris. (L)
Veckans lätta: Frästa grönsaker med stekt kyckling och gremolatacrème. (Ä)
Onsdag
Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis samt rårörda lingon. (Ä)(L)(G)
Buffé: Bakad Alaskafilé med tomatsås, fetaost och oliver serveras med rostad potatis. (L)
Vegetarisk: Friterad halloumi med ratatouille och jasminris. (L)
Veckans lätta: Frästa grönsaker med stekt kyckling och gremolatacrème. (Ä)
Torsdag
Stekt flundrafilé med remouladsås, kokt potatis och citron. (Ä)(L)(G)
Buffé: Ärtsoppa med fläsk, härstekta pannkakor med sylt och grädde. (L)(G)(Ä)
Vegetarisk: Friterad halloumi med ratatouille och jasminris. (L)
Veckans lätta: Frästa grönsaker med stekt kyckling och gremolatacrème. (Ä)
Fredag
Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, pommes och bearnaise. (Ä)(L)(G)
Buffé: Fiskgryta med krutonger och aioli. (Ä)(G)
Vegetarisk: Friterad halloumi med ratatouille och jasminris. (L)
Veckans lätta: Frästa grönsaker med stekt kyckling och gremolatacrème. (Ä)
G = Gluten
L= Laktos
Ä= Ägg